Čini se kako i Hilary Swank može imati loš dan, kada je frizura u pitanju. Na dodjeli nezavisnih filmskih nagrada Gotham lijepa glumica pojavila se u atraktivnoj maloj crnoj haljini koja joj je savršeno pristajala, ali se zato raspuštena kosa bez forme i s velikim crnim izrastom nije pokazala kao najbolje rješenje

U New Yorku je održana dodjela nezavisnih filmskih nagrada Gotham, koja je okupila brojne zvijezde iz svijeta filma.

Različite kreacije preplavile su crveni tepih, a osim onih elegantnih i maštovitih, bilo je i onih koje nisu briljirali. Među njima se našla i dobitnica nagrade Hilary Swank.

Iako smo 36 godina staru ljepoticu navikli susretati maksimalno dotjeranu s besprijekornom frizurom, ovaj put joj to nije u potpunosti pošlo za rukom.

Crnu toaletu ukrašenu gustom čipkom dugih rukava potpisuje Emilio Pucci. Nabrana mini haljina kao i elegantne crne sandale naglasila su njezinu vitku liniju i duge noge, ali je zato frizura bila potpuni promašaj.

>> Tijelo Hilary Swank kao stvoreno za korzet

>> Hilary Swank ponovno sakrila lijepo tijelo

Raspuštena kosa bez forme odmaknuta od lica, u kombinaciji sa svijetlim vrhovima i crnim izrastom nikako se nije uklopila uz glumičino duguljasto lice i visoko čelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju