Osim što su senzualni i praktični komad ženske garderobe hulahopke su postale i najveće saveznice ljepote i prikrivanja nedostataka posebice one mrežaste, u boji kože. One stvaraju efekt gole noge i prikrivaju sitne nedostake na nogama što jako dobro znaju dive poput Jennifer Lopez i Beyonce, ali i domaće zvijezde kao što su Severina, Nina Badrić i Lejla Filipović


Efektni kostimi u obliku korzeta, kakve za svoje spektakularne nastupe biraju Jennifer Lopez i Beyonce u prvi plan stavljaju noge koje u slučaju ovih perfekcionistica nije gola.

Mrežaste hulahopke drže bedra na okupu, prikrivaju sitne nedostatke i stvaraju poželjan efekt 'gole' kože

Naime, ove dive na pozornicu ne izlaze bez mrežastih hulahopki boje kože čija je uloga da bedra prilikom energičnih pokreta u plesnom zanosu gotovo nevidljivo drže pod kontrolom, ali i prikrivaju sitne nedostatke poput kapilara i crvenila kože te omraženih rupica celulita.

>>Mrežaste hulahopke i štikle: 3 načina kako riskantan trend okrenuti u vlastitu korist

Osim za pozornicu, 'lukave' čarape postale su neizostavne i na javnim događanjima gdje se savršeno slažu i s večernjim haljinama, suknjama i vrućim hlačicama.

Za razliku od klasičnih najlonki boje kože, koje su često presjajne ili nisu u istoj nijansi kao koža, mrežaste čarape se prilagođavaju tenu i stvaraju prirodan efekt gole noge, što jako dobro znaju vlasnice linije pješčanog sata Nina Badrić i Mila Elegović te Lana Jurčević i vitka Lejla Filipović.

Osim mrežastih čarapa boje kože, snažan efekt svaraju i one u smeđoj ili crnoj boji. U galerij fotografija sakupili smo najzanimljivije scenske i večernje kombinacije kojima vladaju 'pametne' hulahopke.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju