Jessica Alba osvanula je na još jednoj naslovnici časopisa 'Elle'. Glumica je sa čitateljima podijelila kako je vrlo sramežljiva i ne voli medijsku pažnju. No njezina izjava nikako ne drži vodu jer lijepu Jessicu gotovo svakodnevno susrećemo dotjeranu za paparazze, savršeno sređenu na crvenom tepihu i na naslovnicama svih ženskih časopisa

Jessica Alba je još u tinejdžerskim danima otvorila vrata Holliwooda i od tada se vrlo uspješno snalazi u svijetu filmske industrije.

Iako djeluje nježno i sramežljivo, njezino medijsko iskustvo ju je naučilo drugačije.

Prekrasna Jessica još će se jednom pojaviti na naslovnici prestižnog časopisa 'Elle', a na najnovijim fotografijama izgleda fantastično.

Njezino prekrasno lice djevojčice savršeno se uklopilo uz ljetne haljinice i nakit veselih boja, kao i topli ugođaj eksterijera koji je okružuje.

Dvadesetdevetogodišnja glumica raspričala se o svojoj filmskoj karijeri kao i radu na novom nastavku urnebesne komedije 'Dozvola za Fockere'.

'Jako sam sramežljiva i ne volim biti u centru pažnje. Ali kada snimam komedije kao da se pretvorim u neku drugu osobu, zaboravim tko sam i više me nije briga', izjavila je majka dvogodišnje djevojčice Honor s kojom provodi svaki slobodni trenutak.

>> Jessica Alba usavršila pritajeni seksepil

>> Jessica Alba u svom najblještavijem izdanju

No moramo priznati kako je Jessicu Albu doista teško zamisliti kao sramežljivu i povučenu.

Njezino lice gotovo svakodnevno susrećemo na raznim događanjima i naslovnicama časopisa te svaki put kada se nađe na crvenom tepihu s oduševljenjem pozira okupljenim fotografima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju