Tijekom nedavnog gostovanja u showu Jimmya Kimmela, Kim Kardashian na noge je podignula modnu struku. Nježno ružičastu Dior haljinu poznata starleta naime prilagodila je svom ukusu i prerezala je na dva dijela. Modni zločin kako su prozvali neumjesan potez, Kim nije imala potrebu opravdati jer on je samo poslužio u svrhu Kardashian trenda koji neumoljivo 'fura' otkako je liniju nakon poroda vratila u stari konfekcijski broj

Maksimalno skraćenom dužinom majice prva je šokirala Madonna u spotu 'Lucky Star' zapečativši početak vladajućeg trenda 90-tih koji je naišao na rijeke sljedbenica. Crop top nosile su rokerice, punkerice i šminkerice. Djelić gole kože koji otkriva vrlo intimnu zonu oko pupka ili centimetre ispod grudi 20 godina poslije mogao bi biti zapamćen pak kao trenutak koji je u modi 'proslavila'  Kim Kardashian.

>>Kim Kardashian: Kada stilski 'crnjak' postigne pun pogodak

Poznata starleta u namjeri da svoje bujne obline dovede do vrhunca isticanja pri tomu zadovoljavajući faktor ženstvenosti upravo je u kombinaciji crop topa  pronašla čarobnu formulu.

A modni presedan uslijedio je nakon što se usudila dodirnuti u zabranjeno voće. Modni svijet osudio je njezino igranje škarama kada je nedavno nježnu ružičastu Dior haljinu prerezala na dva dijela i prilagodila je vlastitom ukusu u želji da ne slijedi nego stvara trendove.

Novi trenutak prošetala je prilikom snimanja reality showa, crni topić kombinirala je uz crne tajice i zlatne štikle optočene kristalima, te još jednom idejom s vladajućim ogoljenim dijelićem kože oko trbuha nadopunila svoju osebujnu kolekciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju