Melani Špehar ima samo 25 godina te je u četiri godine tri puta postala majka što je ostavilo duboke tragove na njezinom tijelu. No njezinim mukama je konačno došao kraj jer mlada mama je nova kandidatkinja za ekstremni makeover

Melani Špehar je nova kandidatkinja za makeover rođena u Skradu, a srednju je školu završila u Opatiji gdje je i upoznala supruga.

No život ju je odveo daleko od gradske gužve i užurbanog načina života te se sa suprugom preselila u Korenicu, u srce Like i započela sasvim drugačiji život.

Iako ima tek 25 godina majka je troje djece, a tri trudnoće u samo četiri godine na njezinom su tijelu ostavile vidljive tragove što je značajno utjecalo na njezino samopouzdanje.No zahvaljujući ekstremnom makeoveru opuštenoj koži i nagomilanim kilogramima je konačno došao kraj. No može li se tijelo mlade majke vratiti u stanje kao prije svih trudnoća?

Prvi korak preobrazbe bio je odlazak na konzultacije u kliniku za estetsku kirurgiju Bagatin. Uz pomoć najnovije tehnologije trodimenzionalnog prikaza kandidatkinja će saznati koji će joj estetski zahvati vratiti mladenački izgled te kako će njezino tijelo izgledati nakon svih zahvata.

>> Makeover: Nove grudi, podignuti kapci i prekrasan osmijeh

>> Makeover: Od zapuštene bake do zgodne žene

Nakon detaljnog pregleda tim doktora je odlučio da će se Melani podvrgnuti korekciji trbušne stijenke i viška masnog tkiva u bokovima, podizanja grudi i smanjenje areola i bradavica te ultrazvučnom oblikovanju tijela.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju