39-godišnja Nevenka Margotić iz Donjeg Koncovčaka pokraj Čakovca na prvi se pogled ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjakinja. Posao-kuća i briga za obitelj njezina su svakodnevica

Ova knjigovotkinja vrlo je ograničena s vremenom. Razlog tomu je briga za sina od 9 godina koji je rođen sa zdravstvenim problemima, a kojem je ugrađena umjetna pužnica što zahtjeva česta putovanja kod logopeda u Varaždin.

No ovo neće biti Nevenkin prvi susret s estetskom kirurgijom.'Otišla sam na operaciju nosa kako bi se riješila grbe ali igrom slučaja liječnik je polomio hrskavičnu kost. Napravila sam dvije operacije no niti jedna nije ispala dobro' izjavila je kandidatkinja koja osim nosa ima žarku želju uljepšati svoj osmjeh te se riješiti spuštenih kapaka.
Nismo gubili vrijeme.

>> Makeover: Od obične gospođe do glamurozne dame

Našu smo pacijenticu uputili u kliniku za estetsku kirurgiju, gdje će dogovoriti termin skorih zahvata na licu i tijelu. Nakon detaljnog pregleda uz pomoć trodimenzionalnog prikaza doktori Tomica i Dinko Bagatin su došli do potrebnih informacija uz pomoć kojih će našu kandidatkinju pretvoriti u pravu ljepoticu.

Tako će se Nevenka podvrgnuti operaciji nosa, popunjavanju lica, rješavanju podočnjaka, povećavanje volumena usana, poboljšanje tonusa kože te podizanje i povećanje grudi.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju