Mlada mama troje djece kandidatkinja je o koje se doista puno očekuje jer njezina prirodna ljepota je ostala skrivena ispod opuštenog tijela i zanemarenog izgleda. Melani Špehar se tijekom tri tjedna makeovera podvrgnula operacijama koje će joj podignuti i povećati grudi, ukloniti višak kože te liposukciji

Iako je Melani imala zdrave i lijepe zube stomatologinja je njezinu prirodnu ljepotu dovela do savršenstva te joj podarila pravi holivudski osmjeh.

Kako se požalila da u Korenici nema teretane odveli smo je kod osobnog trenera koji će joj demonstrirati vježbe koje može vježbati i kod kuće te na taj način zadržati novu, vitku liniju. Paralelno s vježbanjem našu smo kandidatkinju podvrgnuli najmodernijim kozmetičkim tretmanima za oblikovanje tijela.

Sljedeći korak bio je odlazak u očnu kliniku gdje će joj oftamolozi u svega desetak minuta uz pomoć lasera ukloniti dioptriju koja ju je mučila od rođenja te Melani više neće morati nositi naočale.

>> Makeover: 3 trudnoće u 4 godine unuštile tijelo lijepe mame

>> Makeover: Nove grudi i liposukcija za mladu mamu Melani Špehar

Finana faza ekstremnog makeovera je odlazak kod dizajnerice Aleksandre Dojčinović po glamuroznu haljinu te najelegantnija šminka i frizura.
Korak po korak i došli smo do samog kraja još jednog makeovera, a 26 godina stara Melani izgleda nevjerojatno.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju