Stigao je trenutak koji ste dugo čekali. Nakon što se pred kamerama podvrgnula nizu estetskih zahvata i tretmana ljepote, medicinska sestra Ksenija iz Duge Rese zasjala je novim sjajem

Nastavili smo s preobrazbom 51 godinu stare medicinske sestre Ksenije iz Duge Rese. Tijekom proteklih dana naša je kandidatkinja zbog vrlo lošeg stanja njezinih zubi svakodnevno posjećivala stomatologa čiji je zadatak bio vratiti joj savršeni osmjeh u čemu je i uspio.

>> Makeover: 4 operacije koje će pomladiti pacijenticu

Vrijeme je za još jedan posjet doktoru Bagatinu gdje će se Ksenija podvrgnuti dodatnim, neinvazivnim metodama pomlađivanja.

Fileri na bazi hijaluronske kiseline na prirodan način ispravljaju i najmanje nepravilnosti na koži, a nakon tretmana lice dobiva volumen koji se gubi u prirodnom procesu starenja.

Kako bi joj dodatno oblikovali tijelo Kseniju smo podvrgnuli tretmanu koji u rekordnom roku otapa masne naslage i oblikuje tijelo.

Nakon treninga i brojnih tretmana rezultati su i više nego vidljivi, a kako bi slika bila potpuna naša kandidatkinja za kraj dobiva frizuru, make up te dizajnersku haljinu u kojoj će zablistati u punom sjaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju