Započeli smo još jedan makeover u kojem je novu priliku dobio kandidat Mario Lazić. Tridesettrogodišnji Zagrepčanin nikako nije zadovoljan svojim izgledom, a najveći problem leži u njegovim lošim zubima i iskrivljenom nosu. No i za to postoji rješenje koje se krije u estetskoj kirurgiji

Da i muškarci vole i žele izgledati lijepo i poželjno dokaz je Mario Lazić, kandidat koji želi promijeniti svoj izgled i pronaći partnericu svog života.

Tridesettrogodišnji Zagrepčanin, nezaposleni otac dvoje djece se srami svog osmjeha, klempavih ušiju i iskrivljenog nosa kojeg je slomio još kao dječak. Iako je put prema novom poželjnijem izgledu dug Mario je spreman napraviti sve kako bi izgledao kao nekad.

Preobrazba je započela, a nakon što je posjetio stomatologinju koja je uzela otisak njegovih zubi kako bi mu podarila novi osmjeh. Novi porculanski nadomjesci sada su spremni, a njegova agonija će uskoro postati daleka prošlost.

Stigao je i dan o kojem je Mario dugo maštao, dan kada će se u estetskoj klinici podvrgnuti korekciji nosa i ušiju.

>> Makeover: Od zapuštene bake do zgodne žene

>> Makeover: Operacijama skinula 10 godina

Samo desetak minuta nakon dogovora o zahvatima pacijent je već bio u dubokom snu na operacijskom stolu i nevjerojatna preobrazba je započela.

Sve je prošlo i više nego uspješno i slijedi oporavak, a kako će Mario izgledati na samom završetku makeovera, iščekujemo s nestrpljenjem.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju