Došao je i taj trenutak u kojem će odgajateljica Ljubica ponosno prošetati kao glamurozna dama. Nakon brojnih zahvata na njezinom licu i tijelu njezin izgled je gotovo neprepoznatljiv

Nastavili smo s preobrazbom odgajateljice Ljubice iz Siska no već kod prvog pregleda zubi stomatologinja je shvatila kako će biti problema. Naime zamjena starih navlaka novima na žalost se neće ostvariti jer je stanje ispod krunica šokantno loše. Jedini način da s njezini zubi dovedu u red je da se si zubi povade.

No s obzirom da naša kandidatkinja ima strah od zubara stomatologinja će upotrijebiti najmoderniju tehniku za opuštanje pacijenta. Riječ je o svjesnoj sedaciji koja podrazumijeva smanjenje svijesti pacijenta.

'To je san svih pacijenata jer ne osjećaju ništa. Radi se u suradnji sa stručnim timom anesteziologa i potpuno je siguran', izjavila je stomatologinja Maja Jagodić Štimac.

Vrijeme je za još jedan posjeti poliklinici Bagatin jer će doktor Tomica Bagatin lice gospođe Ljubice dodatno osvježiti i zagladiti preparatima hijaluronske kiseline.

>> Nova sezona makeovera: Ljubica će postati 10 godina mlađa

>> Makeover: Ima li spasa Ljubičinom osmijehu?

S obzirom da je oduvijek imala problema s vidom Ljubica se uputila u očnu kliniku gdje će uz pomoć najmodernijeg lasera na svijetu biti riješena dioptrije.

Kako bi slika ekstremnog makeovera bila potpuna točka na i bili su svečana haljina, nova frizura i glamurozni make up nakon čega je naša kandidatkinja zablistala.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju