Kako to izgleda kada u samo nekoliko sati izgledate preko 10 godina mlađe zna naša kandidatkinja Gordana Biber. Super baka hrabro je pristupila brojnim operacijama koje će ju pretvoriti u elegantnu ženu kao što je i bila

Gordana Biber već dugo sanja o promjeni svog izgleda s kojim nikako nije zadovoljna. Osim nakupljenih kilograma kandidatkinju za make over zabrinjavaju i bore te opuštena koža. No stigao je i taj dan kada će estetski kirurzi Gordani vratiti mladenački izgled.

Liposukcijom lica i tijela će se riješiti masnih naslaga, odstranjenjem viška kože na trbuhu dobiti će vitku figuru, ai face lifting će vratiti sjaj njezinoj glatkoj koži. Isto tako Gordana će se podvrgnuti i operaciji podizanja kapaka što će naglasiti njezin pogled i dati njezinom licu svježinu.

Operacije su prošle glatko, oporavak je bolan, ali Gordana je i više nego zadovoljna jer za samo nekoliko sati doktori su je pomladili za barem 10 godina.

>> VIDEO: Pripreme za makeover bake Gordane

>> Makeover: Mihaela kao prije 15 godina

Sljedeći korak je odlazak kod stomatologa gdje će kandidatkinja zubnu protezu zamijeniti implantatima i dobiti blistav osmjeh.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju