Lijepa, zaobljena manekenka Jennie Runk do sada je reklamirala modu za krupnije što ju je izdvajalo od ostalih ultra mršavih modela. No čini se kako od sada XL modeli više nisu posebna skupina, a veličine iznad broja 40 postaju standard

U svijetu mode u kojem vladaju ultramršavi modeli takozvanog konfekcijskog broja nula izraz XL manekenke koristi se za posebnu skupinu manekenki bucki koje reklamiraju mdu za krupnije.

H&M je u svoj katalog uvrstio krupnije manekenke, ali ne u XL skupinu, već rame uz rame s ostalim modelima

>> 4XL čarape rezervirane posebno za krupne žene

No čini se kako i toj eri dolazi kraj, a sve zahvaljujući prodaji koja se prilagodila kriznom razdoblju i posvetila 'običnim' ženama koje su najveći potrošači.

>> Tara Lynn: Ohrabrenje za sve lijepe bucke

To je prepoznao i jedan od najpopularnijih brendova komercijalne odjeće H&M te je u svoj katalog uvrstio krupnije manekenke, ali ne u posebnu XL skupinu, već rame uz rame s njihovim ostalim standardnim modelima.

Lijepa, zaobljena manekenka za veće konfekcijske brojeve Jennie Runk pozirala je u jednodjelnim i dvodjelnim kupaćim kostimima namijenjenim krupnijim ženama, ali kolekcija nije izdvojena kao ona za krupnije već je predstavljena kao obična, nova kolekcija kupaćih kostima. Lijepa brineta koja je do sada deklarirana kao XL model preko noći je postala samo običan model.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju