Dizajneri koji predstavljaju svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2011. od modela uistinu očekuju život na visokoj nozi. Vrtoglave potpetice zadaju glavobolje djevojkama koje ponekad jednostavno ne mogu izdržati i sve što im preostaje je posrtanje i pad. U to smo se nakon Londona uvjerili i u Milanu

Nakon što je Daphne Guinness, jedna od najvećih muza i najvjernijih prijateljica Alexandera McQueena zbog previsokih potpetica posrnula prilikom dolaska na komemoraciju ispred katedrale svetoga Pavla u Londonu kao da je pokrenula trend padova.

>> Tjedan mode u Milanu najavio šarenilo i eleganciju

Njenim stopama je krenula i manekenka na reviji branda Burberry Prorsum na londonskom tjednu mode. Nakon što je zateturala i pala, djevojka je nakon bezuspješnog pokušaja povratka na štiklu odustala i nastavila hod po pisti bosa.

>> VIDEO: Bolan pad manekenke na pisti

>> VIDEO: Pad uzrokovan bizarnim cipelama

Trend se nastavio i s prelaskom modne elite iz Londona u Milano, gdje su na reviji dizajnera Johna Richmonda visoke potpetice ponovno zadale glavobolju jednoj manekenki. Ona je posrnula i uspjela se zadržati na nogama te uz osmijeh završila svoj hod po pisti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju