Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, iskorak u dizajnersku sferu Kristine Bradač logičan je slijed njenog promišljanja i iskustva koje je stjecala u modnim krugovima stoga ni ne čudi dizajniranje kolekcije torbica koju je nazvala 'Mariposa'

Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene.

Sve 'Mariposa' torbe su ručno rađene, napravljene su od 100 posto kože i proizvode se u Hrvatskoj

Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone.

Dizajn njenih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.

>> Napravite platnenu torbu koja može istrpjeti svakodnevne obaveze

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100 posto kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda.

Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje.

>> 5 stvari koje morate znati prije kupovine torbe

Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.
Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav stoga su oni pravi odraz njene estetike i modnog razmišljanja.

Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava.

Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, uskoro u Splitu i Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1100kn do 2899kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju