Noge i bedra njezin su najjači adut pa nije niti čudno da ih Jennifer Lopez uvijek stavlja u prvi plan. Kako bi na javnim događanjima zablistala punim sjajem atraktivna pjevačica pomno bira odjevne kombinacije koje spretno usklađuje s jednim trendi detaljem koji svaku nogu pretvara u elegantno i decentno sredstvo zavođenja


Riječ je o salonkama na vrtoglavo visoku potpeticu koje krasi nježna boja pudera. Osim što su trendi, štikle ovog tipa pristaju svima, a njihova boja koja se stapa s bojom kože izduljuje nogu i čini je elegantnom pa nije nit čudno što se J.Lo u posljednje vrijeme ne odvaja od svojih mezimica.

Jennifer Lopez trenutno vrijeme provodi na setu 'Američkog idola' u funkciji stručnog ocjenjivačkog suda. Za posljednje snimanje atraktivna Latina je odabrala žarko crvenu asimetričnu mini haljinu koja je naglasila svaki milimetar njezinog tijela. Kako bi efekt bio što jači Jennifer je posegnula za omiljenim štiklama te žarko crvenim ružem.

No lijepa pjevačica nije jedina koja poseže za trikom s 'golim' štiklamaŽelite li i vi isprobati ovaj snažan efekt donosimo nekoliko modela koje možete pronaći u našim trgovinama:

>> 'Gole' štikle: Najmoćniji trik za noge izdužene do neba

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju