Jedna od glumica koja nikada nije robovala modi niti se povodila za trendovima je Meryl Streep, dobitnica ovogodišnjeg Oscara za ulogu u filmu ' Željezna lady'. Ali da odijevanje po pravilima koje prije svega daju prednost vlastitoj udobnosti i osobnosti potvrdila je na premijeri filma 'Hope Springs' u New Yorku

Nakon 'ozbiljnog' biografskog filma u kojem je utjelovila jednu od najutjecajnijih političarki novog doba, Meryl Streep se okrenula lepršavom humoru u komediji 'Hope Springs'.

>> Meryl Streep: Žena koju vole sve žene

Uloga supruge koja je nakon 30 godina braka želi začiniti svoj seksualni život sigurno će joj osigurati brojne pozitivne kritike, baš kao što je na premijeri filma u New Yorku to učinila crvena haljina inspirirana stilom 50-ih.

>>Meryl Streep: Tako se nose 62 godine!

Kako oskarovka uvijek voli na stajlingu ostaviti svoj pečat tako je i ovoga puta odabrala crni široki remen mjedene kopče koji vjerojatno ne bi dobio prolaz kod mnogih stilista.

Nonšalantno skrivena lijeva ruka u džepu nije dio proračunatog stajlinga, već je oskarovka zbog ozljede prilikom rezanja avokada nekoliko dana ranije bila na operaciji zbog kojeg je umjesto narukvice 'modni dodatak' bio medicinski zavoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju