Nakon prošlogodišnje stilske tematike posvećene pravcu punka u modi koji je rezultirao neviđenim cirkusom odabranih kreacija zvjezdane ekipe na Met Gala večeri, ovogodišnja noć posvećena modi vratila je stari sjaj. Raskošne toalete zapanjujućih izvedbi u odabiru kroja i materijala odale su počast prvom američkom dizajneru visoke mode dizajneru Charlesu Jamesu poznatom kao Einsteinu mode

Poznate dame na večeri posvećenoj slavljenu mode u Metropolitan muzeju u New Yorku svojim su se kreacijama priklonile glamuru koji je obilježio sredinu prošlog stoljeća odajući počast američkom dizajneru Charlesu Jamesu.

Na Met Gala večeri odana je počast američkom Dioru dizajneru Charlesu Jamesu u čije su ime prošetale među brojnim zvijezdama najzamjećenije Charlize Theron, Karolina Kurkova i Blake Lively



Jedan od najhvaljenijih majstora kroja u čijim su kreacijama sveprisutne bile matematičke i arhitektonske izvedbe nazvan kao Einstein mode bio je poštivan od elite i pomalo zanemaren od struke.

Svu raskoš njegovog talenta u izboru toaleta na Met Gala večeri u Metropolitan muzeju, za koji je ulazna karta iznosila 25.000 dolara namijenjenih u humanitarne svrhe, za zadatak su imala proslaviti  poznata lica u kreacijama velikana mode sadašnjeg vremena.

Najzamjećenija bajkovita pojava bila je manekenka Karolina Kurkova u haljini Marchesa, pjevačica Taylor Swift očarala je u nježnoj ružičastoj kreaciji Oscara De la Rente.

Utjelovljenje starog glamura glumica Blake Lively pokazala je u toaleti Gucci, a za najspektakularniji modni crveni tepih prelijepa Charlize Theron potvrdila je vjernost Dioru prošetavši u crno bijeloj toaleti.

Najljepših 10 dama u spektakularnim kreacijama glam večeri izdvojili smo u fotogaleriji.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju