Pedesetih godina prošlog stoljeća Francuski doktor Michelle Pistor je uveo metodu liječenja u kojoj su se male količine lijekova ubrizgavale što bliže oboljelom mjestu ili organu, a rezultati su bili učinkoviti. Svoje otkriće je nazvao mezoterapijom, a zbog svoje jednostavnosti, neškodljivosti i učinkovitosti nova je tehnika osvojila svijet

No s godinama ova je metoda dobila puno širu primjenu i danas se koristi kao revolucionarni estetski tretman za pomlađivanje.

Mezoterapija je takozvani koktel vitamina koji se primjenjuje putem mikro injekcija, djeluje samo ondje gdje je potrebno i nema popratnih negativnih pojava.

To je vrlo sigurna metoda koja se ne može uspoređivati s estetskom kirurgijom jer je riječ o medicinskom pristupu koji ako se redovito koristi može imati vrhunske rezultate.

Ovakvom načinu održavanja ljepote i mladosti nisu mogli odoljeti svjetski trendsetteri koji sve više koriste ovaj takozvani serum mladosti.

>> Uštrcavanjem krvi do vječne mladosti!

>> Top 6 metoda izbjeljivanja zub

Iako se starenje nikako ne može pobijediti, može se barem zavarati, pa ako razmišljate o estetskoj kirurgiji, odnosno odlasku pod nož, možda bi prije trebali isprobati bezopasnu mezoterapiju.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju