Osim što su u rekordnom roku postale ovosezonski hit šiške zaslužuju samo riječi hvale. Oblikuju lice, prikrivaju nedostatke i kosi daju volumen, a što je najvažnije pristaju svim generacijama. To jako dobro zna i prva dama Amerike koja je svoju novu frizuru odlučila osvježiti na svoj rođendan, a javnosti ju je predstavila dan prije inauguracije

Osim što su u rekordnom roku postale ovosezonski hit šiške zaslužuju samo riječi hvale, a novi look Michelle Obame  u trenu je obišao svijet te za sobom povukao samo najbolje kritike.

>>Michelle Obama: Prva dama u crvenom odigrala na sigurno

No guste šiške ne znače nužno da frizura mora biti nepromjenjiva i dosadna. Michelle je to i dokazala svojim pojavljivanjima u javnosti, a svaki puta je svoju novu, popularnu frizuru predstavila na sasvim drugačiji način.

>> Michelle Obama: Lak za nokte koji je očarao Amerikanke

Ravna frizura sa stepenastim šiškama za formalno odijelo, elegantna i zalizana u punđu s ravnim šiškama za glamuroznu haljinu te razbarušena u ležerne kovrče s rijetkim šiškama za elegantnu toaletu  tri su najzanimljivija izdanja novog imidža prve dame koja zaobilaze granice političke monotonije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju