Modne piste su odavno prestale biti jedini izvor inspiracije za nove trendove i ideje koje ćemo na svoj način primijeniti na svome stilu. S njom su jednako ravnopravne i utjecajne televizijske serije te video-spotovi, a već neko vrijeme i politička pozornica na kojoj je glavna muza Michelle Obama

Predizborna kampanja u SAD-u se sve više zahuktava, zbog čega je američki predsjednik Barack Obama sa svojom obitelji na turneji i dalje u pohodnu na potencijalne birače.

>> Michelle Obama osvojila golim leđima

Pri tome mu je velika podrška i njegova supruga Michelle, i to ne samo u ulozi supruge i majke, već aktivne članice njegova tima koja drži emotivne govore i inspirira svojim modnim izborima.

Haljina od brokata u boji koralja koju je odjenula za skup u Sjevernoj Karolini nosi etiketu komercijalnog brenda J.Crew baš kao i ružičaste ženstvene cipele.

>>Michelle Obama: Prva dama tri puta u istoj haljini

No, ono što je više od modnog izbora zaokupilo pažnju stotine tisuća žena je njezin izbor – laka za nokte . Diskretna, ali ne i neupečatljiva tamno siva nijansa trenutno je postala najtraženija u američkim drogerijama.

Američka prva dama baš kao i vojvotkinja Catherine potvrdila je da žene u svijetu politike i tradicije koja inzistira na protokolu može samosvjesno zakoračiti u svijet dizajna i mode i inspirirati svoje sunarodnjake u većoj mjeri od stilista i modnih znalaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju