Decentna i profinjena, Michelle Obama uvijek uspije pronaći idealan stil za svaku priliku. U formalnim situacijama elegancija i glamur uvijek su na prvom mjestu, a u onim opuštenijima jednostavnost i ležernost s ukusom. To je pokazala i na odmoru u Španjolskoj

Jedina američka Prva dama koju se se modni znalci usudili usporediti s modom očaranom Jacqueline Kennedy upravo je trenutna prva gospođa u Bijeloj kući, Michelle Obama.

Znalački odabir ne samo najrazvikanijih američkih dizajnera, već i onih koji koketiraju s avangardom izdvojili su gospođu Obamu iznad ostalih neinventivnih supruga američkih predsjednika.

Glamurozne i elegantne haljine uvijek su dio formalnih večera, no u opuštenijim se situacijama prva dama bez lažnog povlađivanja zna odjenuti i u obične majice iz komercijalnog lanca odjeće.

Na odmoru u Španjolskoj na kojem boravi s devetogodišnjom kćeri Sashom i prijateljima, bezbrižno je uživala razgledavajući povijesni grad Malagu. Svog se stila nije htjela odreći niti na prekooceanskom putu jer je i tom prilikom bila savršeno odjevena.

Efektnu crno-bijelu bluzu Jean Paul-Gaultiera upotpunila je običnim crnim hlačama. Kao nakit imala je tek jednostavne nanizane narukvice s kuglicama kakve se mogu pronaći u različitim varijantama u mnogobrojnim trgovinama bižuterije.

>> Spretna Michelle Obama izbjegla udarac loptom

>> Michelle Obama: 'Vježbam iz inata suprugu'

Crne naočale idealno su se uklopile u ovo kombinaciju te su osim uloge zaštite od sunca i mnogobrojnih pogleda, imale i namjenu šik dodatka uz koji je gospođa Obama izgledala kao prava filmska zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju