Poznata po izvrsnom modnom stilu i ljubavi prema odjeći mladih dizajnera Michelle Obama za veliku svečanost inauguracije odigrala je na sigurno. Crvena haljina od šiflona već provjerenog dizajnera Jasona Wua bila je njezin dugoočekivani izbor za najsvečaniji i najintimniji trenutak, prvi ples s predsjednikom

Mjeseci nagađanja prethodili su velikom danu prve dame Amerike, čije kreacije će izabrati za protokolarni dio prisege i u čijoj haljini će se pojaviti tijekom inauguracijskog bala gotovo da su postali važnija vijest od drugog mandata njezinog supruga.

>>Haljina po uzoru na Michelle Obama rasprodana u 48 sati

A veliki dan u obitelji Obama započeo je posjetu Crkvi za koji je Michelle odabrala ženstveni Thome Browne kaput kockastog uzorka uz koji je kombinirala kožnate rukavice u boji ciklame i upečatljivi remen s velikim kristalima kao jedinim uresom na tijelu.

>>Michelle Obama: Haljina koja oduzima dah


No sve oči javnosti ipak su čekale trenutak svečanog bala. Vitka sportki građena figura i besprijekorna tamna put obgrljena metrima šiflona pokazala se kao pun pogodak Michelle Obame.

Prva dama u crvenom oduševila je toaletom provjerenog potpisa onog Jasona Wua koji je njezino povjerenje zadobio i prije četiri godine kao tada nepoznat i mlad dizajner.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju