Barack Obama ponovno je izabran za predsjednika SAD-a, što znači da će njegova supruga Michelle još četiri godine biti pod modnim povećalom i svojim utjecajem davati podršku dizajnerima po njezinom izboru. Prva dama je za izbornu večer odabrala već dva puta nošenu haljinu, a u recesijskim vremenima na koje nije ostala imuna niti ova svjetska sila, takva je odluka proglašena kao pobjednička

Kada se 2008. godine s novoizabranim predsjednikom Barackom Obamom na pozornici pojavila njegova supruga Michelle svi dizajneri su u njoj vidjeli savršenu promotoricu svojih kreacija.

>> Michelle Obama: Smaragdna haljina u službi slavnih bicepsa

Nakon što se te večeri pojavila u crveno-crnoj haljini Narcisa Rodrigueza, interes za proizvode ovog dizajnera, od toaleta do parfema, doveo ga je do statusa jednog od najtraženijih dizajnerskih imena.

>> Sanja Musić Milanović stilski moćnija od Michelle Obame?

Za netom održane izbore prva dama je odjenula već dva puta viđenu haljinu od crvenog brokata Michaela Korsa čija je diskretna profinjenost odgovarala svečanosti situacije, a Michellina suosjećajna skromnost recesiji kojoj se nije uspjela oduprijeti niti velesila poput SAD-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju