Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić prije godinu dana brojne je oduševila šetnjom modnom pistom kada je njezinu skladu figuru s idealnom mjerom naglašenih oblina istaknula čipkasta haljina Matije Vujice. Vrlo sličan kroj koji prati liniju tijela, ministrica je odabrala za sjednicu Vlade i na trenutak nas podsjetila na šetnju modnom pistom

Ministricu socijalne politike i mladih Milanku Opačić uvijek rado ističemo kao lice koje je u inače monotonu modnu političku scenu unijelo dašak ženstvenosti i razigranosti. No isto tako ministrica zaslužuje priznanje za uvijek nepogrešiv odabir krojeva koji njezinu skladnu figuru naglašavaju na vrlo decentan i primjeren način.

>>Milanka Opačić: Haljina koja može podnijeti baš sve

U koktel haljini Matije Vuijce koji prati liniju tijela ističući trolist ženstvene figure - grudi, struk i bokove, ministrica je protekle godine oduševila prošetavši se modnom pistom, sada je vrlo sličan kroj odabrala za sjednicu Vlade.

Haljinu tri četvrt rukava u petrolej plavoj boji upotpunila je masivnim prstenom i tamnosmeđim lakom za nokte kakav je u posljednje vrijeme njezin omiljen beauty dodatak.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju