Iako je uvriježeno mišljenje kako žene na pragu 40 godine žele prikriti tragove starenja sve više je onih koje se odupiru zubu vremena stavom prihvaćanja promjena na tijelu. Jedna od takvih je 38 godina stara glumica i model Milla Jovovich koja unatoč proširenim venama, celulitu i pomalo spuštenoj koži na nogama pršti samopouzdanjem u minici do sredine bedara

Zbog subjektivnog mišljenja o nesavršenom izgledu određenog dijela tijela žene su sklone sebe zakinuti u brojnim pogledima. No primjer da znakovima starenja ne treba dopustiti da naruše samopuzdanje pokazala je Milla Jovovich.

Unatoč vidljivim nesvršenostima na nogama Milla Jovovich minicu nosi sa stavom

>>Bezbroj lica minice: Svaka noga zaslužuje svoju 'prijateljicu'

Zubu vremena na svojim nogama - celulitu, proširenim venama i pomalo spuštenoj koži, 38 godina stara zvijezda uzvraća slobodno hodajući u minici, bez potrebe da sitne mane prikriva trikovima poput shimmera, mrežastih hulahopki i vrtoglavih potpetica.

>>4 mita o celulitu koje morate odmah zaboraviti

Takav izgled nimalo naime ne ugrožava povjerenje koje su glumici ukazali brojni modni brendovi poput Sisleya. Marelle i H&M-a kojih je zaštitno lice. Jer i oni koji stvaraju tržište postaju svijesni prednosti žene koja svoj stil ne gradi na potrebi da izgleda savršeno i mlado, nego samouvjereno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju