Australski supermodel Miranda Kerr na ulicama New Yorka snimila je novi modni editorial. Kao i svakoj profesionalnoj manekenki, mnogobrojno presvlačenje nije joj teško palo, a dvije kombinacije pokazale su njezina dva međusobno povezana lica, zavodljivo i ono dražesno

Australski model Miranda Kerr na ulicama njujorške četvrti Meatpacking district nekada poznate po klaonicama, a danas po trgovinama visoke mode i najboljim klubovima, snimila je editorial za ugledni modni časopis.

Kombinacije u kojima je glumila urbanu zavodnicu i zaigranu djevojčicu privlačile su poglede znatiželjnika na koje se Miranda nije obazirala, već strpljivo i profesionalno odrađivala dodijeljene joj uloge.

Iako će mnogi reći kako 'Victorijini anđeli' nisu ono što su nekada bili, odnosno da su današnje ljepotice koje zavodljivo šeću glamuroznom modnom pistom, mršavija verzija nekadašnjih manekenskih božica.

U toj generaciji 'Anđela' jedno od najpoznatijih imena je Miranda Kerr, koja se već nekoliko puta u javnosti branila od optužbi za anoreksiju.

>> Zna li Miranda Kerr što znači biti vegetarijanac?

>> 10 savjeta za muškarce Mirande Kerr

Premda se ne može pohvaliti putenim oblinama, 26 godina staroj ljepotici ne može se osporiti lijepo tijelo i lice poput djevojčice naglašenih jagodica kojim razoružava i najveće modne mrgude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju