Video koji je u 5 dana na YouTubeu pogledalo 8,5 milijuna korisnika pažnju nije privukao šokantnim ili seksualno intrigantnim sadržajem, već pozitivnom porukom slavljenja prirodne ljepote. Njegova posebna vrijednost je osim isticanja 'običnih' žena kao prekrasnih nenašminkanih dama je i poticanje često poljuljanog ženskog samopouzdanja

Trominutni promotivni sport u kojem su glavni akteri 'obične' žene, nekoliko promatrača i forenzični crtač privukao je gotovo 8,6 milijuna znatiželjnika u nekoliko dana.

>> Izgleda li ovako idealno žensko lice?

Odabrane kandidatkinje trebale su se opisati crtaču koji je na temelju njihovih riječi nacrtao njihove konture lica.Podcjenjivačke opise poput 'previsokog čela', 'debelog lica' i 'ružne brade' crtač je forenzičnom preciznošću prenio na papir, baš kao što je to učinio s opisom tih istih žena, ali na temelju doživljaja nasumce odabranih muškaraca i žena koji se s odabranim modelima nikada prije nisu susreli.

>> Ovako izgleda zdravi model za donje rublje

Njihove riječi bile su potpuno suprotno intonirane, prenoseći pozitivne impresije poput 'slatki nos' i 'vitka žena'.

Razlika između dvaju crteža istih žena bila je više nego očita, a njihove reakcije iskreno iznenađujuće zbog dojma koji ostavlja njihova – stvarna ljepota.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju