Dizajneri su se ove godine odlučili ugledati na modu 20. godina i pretvoriti ženu u divu koja obožava glamur, blještavilo i resice. I sami se možete ugledati na ono što ih je inspiriralo te kopirati njihov stil u nešto jeftinijoj verziji

Progresivno modno razdoblje dvadesetih godina poslužilo je kao inspiracija svjetski poznatim dizajnerima.

Glamur koji je obilježio dvadesete tijekom kojih su ženski atributi, njegovana kosa i jarko crveni ruž bili u centru pažnje uz nekoliko trikova moguće je oživjeti i danas.

>> 5 jesenskih ogrtača koje morate imati

>> Trošite na traperice, štedite na tajicama!

Svilene haljine koje podsjećaju na negliže ili duge, elegantne toalete od svile u kombinaciji s perlama, visokim rukavicama, ženstvenim šeširima i svjetlucavim večernjim torbicama odličan su odabir za svečane prilike, a nije loše ni razmisliti o odjeći koja će vam biti potrebna u slavljeničkom razdoblju koje dolazi.

U svakom slučaju, pogledajte što vam predlažemo i ugledajte se na Albertu Ferretti, Alexandera McQueena, Marca Jacobsa i Dolce&Gabbanu, potražite jeftiniju verziju i nabavite modne dodatke koji će vas pretvoriti u glamuroznu divu iz dvadesetih. Ne zaboravite valove u kosi i crveni ruž!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju