Da svijetom ne vladaju ultramršavi modeli koje viđamo na modnim revijama odavno su shvatili brojni svjetski dizajneri koji su svoje kolekcije počeli prilagođavati svim konfekcijskim brojevima. To potvrđuje i kolekcija kupaćih kostima za bucke koja je putem e-prodaje rasprodana u svega nekoliko sati

U posljednjih nekoliko godina sve češće susrećemo kampanje i kolekcije odjeće, donjeg rublja čarapa i kupaćih kostima prilagođene posebno krupnijim žene koje su ujedno i najveća skupina potrošača.

Dokaz tome je i nova kolekcija kupaćih kostima namijenjena krupnijim ženama koja je putem internet prodaje rasprodana u rekordnom roku.

Riječ je o novoj kolekciji brenda 'Swimsuits For All' koji prodaje kupaće kostime sve do veličine 54, odnosno 3XL, namijenjenoj raskošnim oblinama kojima je potreban poseban kroj koji ne otkriva previše te prikriva nedostatke.

>> Tara Lynn: Debeljuca koja je smijenila Elle Macpherson

Planirana suradnja između proizvođača i popularne XXL blogrericom Gabi Gregg koja promovira modu za krupnije, a koja je na svom blogu GabiFresh objavila kampanju bikinija za debeljuce pod nazivom 'fatkini' urodila je plodom.

Bikini 3XL model 'Galaxy' u par sati online prodaje doslovno je planuo i razljutio brojne bucke koje su ostale kratkih rukava

>> Zar su nam sad i debeljuce premršave?

Kupaći kostimi, posebno bikini model 'Galaxy' s ljubičasto-plavim printom svemira i zviježđa u kojem je pozirala sama blogerica u samo nekoliko sati online prodaje doslovno su planuli te su razljutili brojne žene željne kupovine koje su ostale kratkih rukava.

Naime, nakon što su naručile omiljeni bikini bucke su umjesto pošiljke omiljenog modela dobile samo ispričnicu proizvođača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju