Sinoć je u zagrebačkom Art reastaurant&wine održano modno druženje povodom pestavljanja prve kolekcije Marije Cvitanović - MARKA. U ulozi modela našle su se glumice Bojana Gregorić, Nataša Janjić, Barbara Nola, Csilla Barath-Bastaić , te bivši modeli Iva Balaban, Anica Kovač i Karla Kaić

Među prvima kolekiju su razgledale Sanja Duggan, Tatjana Dragović, Matija Vuica, Vanja Mamić i brojni drugi.

>> Larin izbor: Kako izgleda 'najglamuroznija vjenčanica u svemiru'?

Iskorak u dizajnersku sferu stilistice Marije Cvitanović logičan je slijed dugogodišnjeg rada i iskustva u modnim krugovima. Svoje modno znanje Marija je stjecala prvo kao stilistica brojnih televizijskih projekata, zatim osobna stilistica i savjetnica mnogih osoba iz društvenog života Hrvatske te danas kao modna kolumnistica.

Svakodnevnim radom u modi i osluškujući želje i potrebe svih žena došla je na ideje o dizajniranju kolekcije haljina koje će svaka žena poželjeti u svome ormaru. Slijedeći i svoj vlastiti modni instinkt Marija dizajnira haljine koje laskaju liniji svake žene čineći je istovremeno ženstvenom i klasičnom. Dizajn je to koji će redefinirati žensku softiciranost i eleganciju neovisno o modnim trendovima.

>> Čistunka vs. koketa: 10 naj komada s milanske modne piste

Haljine su to koje donose estetsku svježinu i razigran dizajn. Inspirirane romantikom i nježnošću, siluetom odišu minimalizmom pročišćene od teških i krutih linija. Svježina kroja u kombinaciji s tkaninama koje same oblikuju žensku ljepotu trag je kojim Marija polazi u potragu za beskrajnom elegancijom.

Modni brand MARKA pokušat će prikazati kako izgleda moderna i samosvjesna žena koja prihvaća modni izazov i iz njega uvijek izlazi kao pobjednica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju