Sanju Čović i Tinu Brzić zbližila je tužna životna priča, ali sa sretnim završetkom. Ove su dvije djevojke u kratko vremena postale pravi hrvatski brand izrađujući unikatne modne dodatke te izlažući svoja djela u Hrvatskoj, Srbiji i Australiji

Modni dodaci su dio modnih revija, ali im se ne pridaje toliko pažnje. No svi mi volimo lijepe naušnice, narukvice ili torbicu, posebno kada je riječ o unikatima.

Makarska kreatorica Sanja Čović vlasnica je studija 'Kič' i više od 10 godina stvara zanimljiv nakit koji se može vidjeti i na hrvatskim poznatim osobama, među kojima je i Zrinka Cvitešić.

Zanimljiv i osebujan nakit, torbe te instalacije prava su umjetnička djela, a svaki dio je izrađen ručno te mu je posvećeno mnogo pažnje i vremena.

Ono što je počelo kao hobi za Sanju je postalo život što dokazuje 20 sati dugi radni dan.

Mlada kreatorica imala je tešku životnu priču koju je pobijedila upravo svojim djelima.

Prije nešto više od godinu dana dijagnosticiran joj je tumor gušterače zbog čega je nekoliko mjeci provela u bolnici gdje je upoznala Splićanku Tinu Brzić s kojom je postala nerazdvojna.

Novo prijateljstvo i tužna zajednička životna priča doveli su do ideje o zajedničkoj suradnji.

Djevojke su pobijedile opaku bolest koja im je postala poticaj da postanu još bolje i uspješnije.

>> Dubrovački nakit kojim se kiti i jordanska kraljica Rania

>> Istarska dizajnerica za svjetsku elitu

Svoje radove predstavile su na brojnim modnim revijama u Hrvatskoj, ali i izvan nje te u kratko vremena postale brand, a njihove originalne modne dodatke predstavit će čak i u dalekoj Australiji.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju