Najnovije otkriće koje će se već iduće godine pojaviti u prodaji spoj je znanosti i mode. Radi se o tkanini u spreju s kojom u trenu može napraviti haljinu ili majicu po mjeri

Želite li odjeću napravljenu točno po vašem tijelu više ne morate ići kod krojača, već vašu nova majicu ili haljinu može te nabaviti u spreju. No nije riječ o boli za tijelo već o pravoj pravcatoj tkanini.

Moda i znanost udružili su snage i došli do nevjerojatnog otkrića. Španjolski modni dizajner je razvio prvu odjeću u spreju koju možete posprejati, nositi, oprati u mašini te ponovno nositi.

Ovo nevjerojatno otkriće oduševilo je dizajnere, a radi se o sićušnim vlaknima u otopini što omogućuje da se iz limenke pod pritiskom doslovno pospreja po tijelu.

Vlakna su pomiješana s polimerima što tvori materijal koji može biti od pamuka, vune, lana ili akrila te će biti dostupan u raznim bojama.

>> Jestiva Chanelova torbica na hrvatski način

>> Oprez! Vjenčanice u kojima biste mogle ostati gole!

Tkanina u spreju će vjerojatno u prodaju krenuti već iduće godine i to po cijeni od 15 dolara.

Zato ako ste jedna od onih žena koje stalno kukaju kako nemaju ništa za obući, možda bi bilo dobro da napunite ormar limenkama spreja i čekate pravi trenutak za novu haljinu pod pritiskom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju