Pred nam je Cro-A-Porter, modno događanje na kojem će dizajneri predstaviti kolekcije na kojima su marljivo radili mjesecima. U dizajnerskim ateljeima vlada napeta, no vrlo pozitivna atmosfera. Zavirite!

U splitskom ateljeu dizajnerice Monike Sablić koja će debitirati na Cro-A-Porteru mašine još uvijek ubrzano rade, do revije je ostalo još malo, a ona nadzire svaki detalj na kreacijama.

'Kolekcija je svježa, a ima svega nekoliko komada crne', rekla je Monika. Svoj stil opisuje kao klasiku s notom sportske elegancije, no prilikom kreiranja razmišljala je o zaposlenim ženama i majkama te je nastojala stvoriti kraecije koje su nosive tijekom cijelog dana, a svilene košulje su okosnica njezine kolekcije.

Monika koja će prvi puta zagrebačkoj publici predstaviti svoju kolekciju priznala je kako joj je suprug s kojim je u vezi 13 godina najveći kritičar.

Mnogi su Moniku Sablić, suprugu nogometaša prozvali hrvatskom Victorijom Beckham, no ona se na to ne obazire, bitan joj je njezin rad.

'Victoria Beckham je super žena, no ne povodim se za tim', rekla je.

Monikinu kolekciju u Zagrebu će nositi prijateljice Viktorija Đonlić i Ana Gruica.

>> Anamarija Asanović i Sanja Duggan: Modna priča snažnih žena

>> Slijedi nova porcija hrvatske mode

U ateljeu mlade Anamarije Asanović sprema se četvrta kolekcija koju će prikazati na Cro-A-Porteru.

'Trčim i privodim sve kraju, mislima na cipele i šminku', rekla je Anamaraija koja sama dizajnira i sve modne dodatke.

Odabir Sanje Duggan kao nove muze pokazao se kao pun pogodak. Obje dame su oduševljene novim poslovnim odlukama.

Modni brend ELFS odabrali su Ivu Jerković za lice svoje nove kolekcije, a u njihovom je ateljeu bilo posebno veselo iako je nova kolekcija nešto dramatičnija od onoga na što smo navikli od modnog dvojca. Uz Ivu koja će prvi puta prošetati pistom u modelima s potpisom ELFS-a publiku će razveseliti i Jelena Rozga koja se rijetko skida iz kratkih i svjetlucavih haljinica s potpisom ovog modnog dvojca.

Domaćoj publici predstavit će se i Borna Rajić koja će dan prije revije doletjeti iz Pariza te pokazati svoju kolekciju.

Budite i vi na svim revijama Cro-A-Portera!
Samo na portalu Dnevnik.hr moći ćete pratiti sve revije UŽIVO! Od četvrtka 20.10. do subote 22.10. pratite modni spektakl od 20h.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju