Ovog su se proljeća osamdesete godine vratile na velika vrata. Neonski detalji stoga su nezaobilazni u gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji, a ukoliko i niste ljubitelji jarkih boja možete neutralnu odjevnu kombinaciju začiniti neodoljivim modnim dodacima poput sata, laka na noktima i uvijek dobrodošlog nakita

Što se temperature više penju, a koža tijela poprima preplanulu boju jarke neonske boje pristaju nam sve bolje.

Ne pretjerujte!
Ljubiteljice jarkih boja koje prati i veseli karakter sigurno će posegnuti za ovim trendom koji osvaja na prvi pogled, no uistinu je važno ne pretjerivati s bojama. Pokušajte se zadržati na jednom odjevnom komadu koji ćete upotpuniti s modnim detaljima. Odjenete li jarke boje od glave do pete dogodit će se suprotno od onoga što ste željeli.

Najbolji način je krenuti s neutralnim bojama koje iskoristite kao podlogu. Posegnite za bijelom ili bež koje su 'it' boje ljeta ili odaberite vječnu crnu s kojom ne možete pogriješiti. Kad ste složili odjevnu kombinaciju igrajte se s bojama i neka vam samo mašta bude granica.

Jedan, ali vrijedan komad!
Da! Odjenite suknju, hlače ili top u smjeloj boji koja će slati poruku da ste spremni za ludu ljetnu zabavu. Lanci komercijalne odjeće nude odlične stvari po prihvatljivim cijenama.

Znate li koliko je sati?
iako smo tijekom ljeta puno opušteniji nego ostatak godine, kašnjenje nije pristojno. Naoružajte se satovima u ludim bojama koji će vas svojom bojom uvijek podsjetiti da provjerite koliko je sati.

>> Bež boja kao obavezni ljetni dodatak

>> Makeover doma: Život u stilu šarenih bombona

>> Fuksija: 'It' boja koja vrišti zadovoljstvom

Ah te neodoljive haljine!
Kad su haljine u pitanju, bilo da se radi o maksi haljinama koje se nose od jutra do večeri ili kratkim i zavodljivim modelima, nosite ih u bojama. Predlažu ih i modni dizajneri, a odlično izgledaju na preplanulom tijelu. Kombinaciju upotpunite s jednostavnim nakitom i jednobojnom, najbolje bijelom torbom.

Štikle i platforme!
Kad su u pitanju cipele, jednostavno uživajte. Odaberite ono što volite, vrtoglave štikle ili platforme koje su apsolutni ljetni hit.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju