Iako će za samo godinu dana navršiti okruglih 50 jedna od najljepših žena svijeta Monica Bellucci izgleda kao da je zaustavila vrijeme. No unatoč mladolikom izgledu ova krasotica se ne srami svojih bora što je i dokazala u talijanskom časopisu Grazia

Monica Bellucci je osvanula u talijanskom časopisu Grazia, a osim naslovnice koja je dotjerana do savršenstva, niti na jednoj fotografiji koje potpisuje Bruno Dayan njezine bore nisu uklonjene Photoshopom.

>> 5 najputenijih izdanja Monice Bellucci

Atraktivna glumica je pozirala u elegantnim haljinama, a osim njene zavidne linije u prvom se planu našlo njezino prekrasno lice koje i u 49. godini još uvijek oduzima dah.

>> Top 5 najsočnijih holivudskih usana

Sa svojim brojnim fanovima lijepa brineta odlučila je u intervjuu podijeliti detalje iz privatnog života koji je primarno fokusiran na supruga Vincenta Cassela i kćerke Devu i Leonie, ali i na trenutno vrlo aktivnu karijeru.

Naime, Monica trenutno radi punom parom, ali ovaj put njezin je talent došao do izražaja daleko od holivudskog svijeta. Atraktivna brineta glumi u dva filma, francuskom kojeg režira Danièle Thompson i Iranskom pod nazivom 'Rhino Season'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju