Supruga nogometaša, žena sa stilom i kreatorskim talentom opis je splitske dizajnerice Monike Sablić koju brojni zbog sličnog stila života s najpoznatijom trendsetericom nazivaju hrvatskom Victorijom Beckham. Radne adrese ove Splićanke nisu svjetske metropole nego grad pod Marjanom koji je njezina vječna inspiracija za romantične haljine kakve je predstavila u novoj kolekciji kojoj se posvetila samo dva mjeseca nakon poroda

Rekordno brzi povratak u stari konfekcijski broj nakon poroda i jednako tako brzo startanje s novom modnom kolekcijom, samo dva mjeseca nakon poroda, dodatni su argumenti zbog kojih Splićanka Monika Sablić nosi titulu

Stilom života i brzim povratak nakon poroda na modnu scenu Monika Sablić zaslužuje titulu hrvatske Victorije Beckham

hrvatske Victorije Beckham.

Supruga nogometaša Gorana Sablića svoju prvu kolekciju prikazala je prije dvije godine na Cro A Porteru, a od tada su njezine kreacije u kojima ističe ženstvenost i sklad ženskog tijela postale omiljene kod brojnih poznatih Hrvatica.

Upravo su klijentice bile jedan od razloga da se Monika uz tek dvomjesečnog sina Andreja posveti krojenju novih romantičnih haljina.

'Malo mi je naporno, budim se noću jer dojim, trčim sad nakon snimanja doma, vidjeti bebu i nahranit je.

Jednostavno ovaj posao ne trpi veliku rupu, veliko izbivanje, tako da sam se vratila zbog svojih klijentica i jednostavno moram opet biti prisutna i želim biti prisutna' izjavila je Monika.

Kako bi obilježila povratak sa stilom, novu je kolekciju odlučila predstaviti glamuroznim snimanjem čija se radnja odvijala u romantičnom okruženju raskošne vile.

Zaštitno lice nove modne priče u kojoj vladaju romantične haljine, bluze i suknje glumica je i Monikina dugogodišnja prijateljica Ana Gruica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju