Odjevni predmet koji najbolje pristaje holivudskoj glumici Halle Berry odjenula je Kelly Brook te pokazala kako usprkos tijelu sa savršenim oblinama koje ju je i proslavilo ovaj odjevni predmet za nju baš i nije najbolji izbor

Prilikom šetnje po ulicama Los Angelesa gdje trenutno boravi, Kelly Brook se pokazala u novom stilu. Kratke haljinice kojima je privlačila pažnju medija u velikoj Britaniji zamijenila je rokerskim stilom i okušala se u nošenju kožnih hlača.

Ovaj omiljeni odjevni predmet u svijetu slavnih ne pita za godine pa ga uz Halle Berry nose i Sharon Stone, Kate Moss, Catherine Zeta Jones i bivši supermodel Elle Macpherson.

No dok se mnoge ljepotice mogu pohvaliti odličnim izgledom, Kelly Brook može slobodno reći kako je odabrala krivi model koji je njezinu stražnjicu pretvorio u (ne)savršenu. 

>> Catherine Zeta-Jones: Kožne hlače protiv zime

>> I Sharon Stone nosi kožne hlače

Uz hlače napravljene od prave ili umjetne kože izmišljene su i sjajne tajice koje podsjećaju na kožu, ali su puno jednostavnije i komotnije.

Ovaj je rokerski trend koji se može nositi u raznim prilikama i u kombinaciji s različitim odjevnim predmetima, vrlo brzo našao svoje mjesto i u ormarima mnogih trenodva gladnih ljubiteljica mode, a Kelly Brook bi jednostavno trebala isprobati drugačiji model.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju