Fashion.hr modnu je manifestaciju završio popularnim domaćim imenima koji su na pomalo mističan i mračan način opisali sezonu jesen/zima

Nakon dva vrlo uspješna dana, dočekali smo i završnu večer modnog događaja Fashion.hr. Renomirana modna imena predstavila su svoje kolekcije za jesen-zimu 2012/2013. godinu

>> Fashion.hr: Od razigranih mališana od samouvjerenih darkerica

Večer je otvorila doajenka modne scene Branka Donassy, a svoje su kolekcije predstavili i Ivica Klarić, eNVy Room, HERA by Sever i Ivica Skoko dok je Večer je zatvorila Aleksandra Dojčinović.

Svim kolekcijama prevladala je mračna i pomalo mistična tematika. Retro kolekcije elegantnih i ženstvenih linija, s naglaskom na haljine i suknje te sakoe strogih krojeva, ukrašene modnim dodacima poput remenja i torbi predstavljene su pretežito u crnoj ili zagasitoj boji crnog vina.

>> Domaći dizajneri složni: Jesen je stvorena za prigušene boje

Jedina 'svijetla točka' večeri bila je prpošna kolekcija eNVy Room te dio kolekcije Aleksandre Dojčinović gdje su pistom zavladale manekenke u lepršavim kreacijama živih, pastelnih boja te popularnog cvjetnog uzorka koji nas očekuje i ovog proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju