Sandra Bullock i Reese Witherspoon gošće su filmskog festivala U Torontu, događaja neformalnog ozračja i prepunog vrhunskih filmskih ostvarenja. Upravo zato uzvanici ne 'robuju' glamuru i otmjenosti, no ove su dvije oskarovke napravile propust koji se vrlo lako mogao izbjeći

Rujan je mjesec koji je showbizerima jedan od najaktivnijih u godini, jer se s početkom filmskog festivala u Veneciji te tjednom mode u New Yorku počinju susreti filmaša, dizajnera i pjevača koji će rado 'upasti' među kolege iz druge branše.

Nakon završetka venecijanske Mostre filmske zvijezde su se preusmjerile na američki kontinent, odnosno u Toronto gdje se održava festival nešto nižeg glamuroznog naboja, ali s ništa manje vrhunskim ostvarenjima sedme umjetnosti od onih koji su bili u konkurenciji za Zlatnog lava.

>> Elizabeth Hurley: Zgnječeni prsti pokvarili dojam

Nakon završetka venecijanske Mostre filmske u Toronto gdje se održava festival nešto nižeg glamuroznog naboja

Među prvim prikazanim filmovima bili su 'The Devil's Knot' s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi te 'Gravity' sa Sandrom Bullock.

>> Muke po štiklama: Što sve žene neće trpjeti zbog ljepote?

Obje su dame bile odjevene u duhu festivala, dotjerane i bez pretjerane raskoši koja bi bila suvišna u neformalnom okruženju ovoga festivala.

No, detalj u kojem su obje oskarovke podbacile je izbor cipela, odnosno neodgovarajućeg modela i veličine. Vidljivi završetak zbijenih prstiju jedno od osnovnih propusta koji se može svakome dogoditi, ali kada je izbor bezgraničan i kada cijena nije upitna kao što je slučaj kod zvijezda, definitivno je stilski minus kojeg ne bi smjelo biti na crvenom tepihu.