Sandra Bullock i Reese Witherspoon gošće su filmskog festivala U Torontu, događaja neformalnog ozračja i prepunog vrhunskih filmskih ostvarenja. Upravo zato uzvanici ne 'robuju' glamuru i otmjenosti, no ove su dvije oskarovke napravile propust koji se vrlo lako mogao izbjeći

Rujan je mjesec koji je showbizerima jedan od najaktivnijih u godini, jer se s početkom filmskog festivala u Veneciji te tjednom mode u New Yorku počinju susreti filmaša, dizajnera i pjevača koji će rado 'upasti' među kolege iz druge branše.

Nakon završetka venecijanske Mostre filmske zvijezde su se preusmjerile na američki kontinent, odnosno u Toronto gdje se održava festival nešto nižeg glamuroznog naboja, ali s ništa manje vrhunskim ostvarenjima sedme umjetnosti od onih koji su bili u konkurenciji za Zlatnog lava.

>> Elizabeth Hurley: Zgnječeni prsti pokvarili dojam

Nakon završetka venecijanske Mostre filmske u Toronto gdje se održava festival nešto nižeg glamuroznog naboja

Među prvim prikazanim filmovima bili su 'The Devil's Knot' s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi te 'Gravity' sa Sandrom Bullock.

>> Muke po štiklama: Što sve žene neće trpjeti zbog ljepote?

Obje su dame bile odjevene u duhu festivala, dotjerane i bez pretjerane raskoši koja bi bila suvišna u neformalnom okruženju ovoga festivala.

No, detalj u kojem su obje oskarovke podbacile je izbor cipela, odnosno neodgovarajućeg modela i veličine. Vidljivi završetak zbijenih prstiju jedno od osnovnih propusta koji se može svakome dogoditi, ali kada je izbor bezgraničan i kada cijena nije upitna kao što je slučaj kod zvijezda, definitivno je stilski minus kojeg ne bi smjelo biti na crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju