Istraživanje koje će vjerojatno mnogim muškarcima dati odgovor na pitanje gdje misteriozno nestaje novac koji zarađuju njihove partnerice, pokazalo je da žena tijekom života na cipele potroši 140 tisuća kuna

Žene, u prosjeku u ormaru imaju 19 pari cipela, među njima su sandale, čizme, štikle, japanke, natikače i balerinke na koje tijekom života ode 140 tisuća kuna.

Istraživanje provedeno u velikoj Britaniji na 3 tisuće žena je otkrilo da ljubav između žena i cipela počinje u 14-oj godini života. Svake godine u ormar 'ulazi' barem 7 pari novih cipela što u prosjeku iznosi 469 pari.

>> Žene i cipele: Ljepota pobjeđuje udobnost!

>> Video: Spicy! Cipele stvorene u kuhinji Marca Jacobsa

Pojedinačni par cipela u prosjeku stoji oko 298 kuna pa u razdoblju od 67 godina nije teško dogurati do 140 tisuća kuna.

Pripadnice ljepšeg spola tako imaju tri para cipela na visoku potpeticu za posebne prilike, šest pari japanki, sandala, balerinki i cipela s punom petom koje su idealne za ljetne mjesece te tri para čizama za jesen i zimu.

Ljubiteljice cipela imaju i tri para cipela koje jednostavno obožavaju i barem dva para udobnih cipela za odlazak na posao, a tu su i ona dva para cipela koje su potpuni promašaj, no u trgovini nisu izugledale tako!

Ispitanice, koje su naravno žene iz razvijenih zemalja rekle su da ta brojka nije prevelika jer im sve te cipele trebaju. Mi ih u potpunosti razumijemo, zar ne?!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju