Jesen zaista ne treba biti tmurno godišnje doba. To su nas naučili najveći majstori make upa koji s veseljem ovo godišnje doba dočekuju intenzivnijim nijansama, bogatim teksturama i dramatičnim stilom. Look koji predlaže Dior i najbezličnije jesenske dane oživit će uzbudljivom ženstvenošću

Skromniji broj sunčanih i toplih dana ne mora biti nužno minus za vaše raspoloženje. Za injekciju kolorita i dobrog duha može se pobrinuti i kozemtička torbica koja si u vrijeme jeseni može dopustiti intenzivnije boje, bogate teksture i igranje kontrastima.

Na to nas redovito podsjeća sezonski look kozmetičkog brenda 'Dior' koji i ove sezone naglašava oči beskrajno dugim trepavicama te paletom boja na kapcima na kojima osnovu čine crna, siva i ljubičasta.Kako bi takva dramatičnost dobila i dodatni dašak glamura, obrazi i usne nježno su istaknuti ružičastim nijansama.

Neopterećeni onim što se događa na licu, nokti mogu obojati dan i vašem outfitu dati željeni 'okus' paletom od boje bijele kave do višeznačno indigo plave koja može biti odlična ukoliko želite naglasiti svoj mladenački duh ili pak sklonost eksperimentiranju.Kao i na svakom tjednu mode, tako i na onom za kolekciju za jesen/zimu 2011, predstavljena je jedna nijansa laka za nokte.

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

>> VIDEO: Senzualno lice najputenijeg 'hipnotizirajućeg otrova'

Ovoga puta to je tamno brončana nijansa 'Brozne Libertine' koja je kao i ostali lakovi poboljšana silikonom i proteinima koji učvršćuju nokte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju