Godina koja polako odmiče donijela nam je neka nova modna iznenađenja. 2011. ćemo pamtiti po odlasku Johna Galliana iz Diora jer bez njega svijet mode ne može biti isti, po vjenčanici Catherine Middleton koja je najbolje čuvana modna tajna ikada te odličnom modnom uspjehu Kristine Šalinović koja se nalazi na 39. mjestu najboljih svjetskih modela. Uživajte u galeriji slavnih dama koje znaju što i kako nositi te se pripremite za nove spektakle koji počinju već u prvoj polovici siječnja!

Liste najboljih, najpoželjnijih i najbolje odjevenih standardno su štivo uz koje zaključujemo godinu na odlasku. I kako nam se u životu uvijek čini da će Nova godina biti bolja, za svijet mode smo sigurni. Uz toliko kreativaca i slavnih lica koja su ambasadori njihovog rada sigurno je kako ćemo i u 2012. uživati u još ljepšim haljinama na crvenom tepihu, odličnom frizurama, nakitu i pokojem novom licu koje će se nametnuti svojom ljepotom ili nenadmašnim stilom.

Na listi najbolje odjevenih slavnih dama u 2011. nalaze se dobro poznata lica koja smo pratili tijekom godine i čije bi kreacije rado zatvorili u svoje ormare. Prisjetite se najboljih modnih trenutaka koji su obilježili ovu godinu.

Blake Lively
U svijet slavnih vinula ju je serija 'Tračerica', a bilo je dovoljno da ju zapazi Karl Lagerfeld te ju proglasi svojom muzom i uspjeh joj je zagarantiran, a na sam vrh modno osviještenih dama stavila ju je i urednica Voguea Anna Wintour. Odlično joj pristaje gotovo sve što odjene, a ne boji se modnih izazova pa je tijekom godine priredila nekoliko iznenađenja. Bez obzira nosi li odjeću s potpisom Dolce&Gabbana, Marchesa ili Michael Kors Blake je definitivno lice u čijim modnim igrama želimo uživati i u idućoj godini.

Victoria Beckham
Bivša pjevačica, supruga nogometaša i proslavljena dizajnerica ovu će godinu pamtiti po najljepšem daru, rođenju kćerkice Harper Seven. Najslađi modni dodatak, kako su svjetski mediji odmah prozvali Harper, nije spriječio Victoriju da se još jednom dokaže u modnom svijetu i to na dva njujorška tjedna mode. Njezine kolekcije oduševljavaju iz sezone u sezonu, a sve je više slavnih dama koje se na javnim događanjima pojavljuju u kreacijama s potpisom Victorije Beckham.

Sarah Jessica Parker
Glumica koju je obilježila uloga trendseterice i njujorške kolumnistice Carrie Bradshaw svake se godine nalazi na listi najbolje odjevenih žena. Bez obzira izlazi li iz stana do obližnje trgovine ili odvodi blizanke u park najutjecajnija TV fashionistica Sarah je modno osviještena, prati trendove i u sve to uvijek unese nešto samo svoje. Dizajneri je vole, ona odlično promovira njihove brendove i iz godine u godinu zajedno slažu modne priče u kojima vrijedi uživati.

Jennifer Lopez
Svakako turbulentnu godinu glumice i pjevačice obilježio je izlazak novog albuma 'Love?' te razvod od Marca Anthonyja s kojim ima blizance Maxa i Emmu. Raspad braka u koji je vjerovala, J.Lo je brzo ostavila iza sebe, te uživa u plodovima svog rada, uspjehu posljednjeg albuma te novoj ljubavi, mlađahnom Casperu. Njezin stil odijevanja može nam se svidjeti ili ne, no svakako je jedna od najatraktivnijih žena u svijetu slavnih koja zna odabrati ono što joj pristaje te odjećom naglasiti svoje atribute. Bilo da se radi o dnevnom ili večernjem izdanju, ona uvijek izgleda odlično te se i u 2011. zasluženo nalazi na listi najbolje odjevenih.

Mila Kunis
Zavela je Justina Timberlake u filmu 'Prijatelji s povlasticama', digla prašinu seksi pipkanjem na dodjeli glazbenih nagrada MTV Music Awards i oduševila nas s nekoliko odličnih modnih izdanja. Izdanje koje pamtimo je haljina boje lavande Elieja Saaba, a sigurni smo kako nas i u 2012. očekuju jednako dobra izdanja mlade glumice.

Jennifer Aniston
Glumica koja je 2011. završila na samom vrhu liste najseksepilnijih žena konačno je sretna i u ljubavi. Njezin jednostavan modni odabir već godinama nas ostavlja bez daha, a teško da joj možemo pronaći manu. Od frizure i pramenova, do savršenog tijela u četrdesetoj glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Prijatelji' zna što joj pristaje. Uvijek je među najbolje odjevenima na crvenom tepihu, a elegancija i jednostavnost uvijek su njezin izbor s kojim ne griješi.

Catherine Middleton
Britanska princeza, pučanka koja je udajom za princa Williama postala članica kraljevske obitelji je svoje sudbonosno 'DA' izrekla u vjenčanici Sarah Burton za modnu kuću Alexandera McQueena. Osim što je haljina ušla u modnu povijest, Catherine se nametnula kao britanska ikona stila te mlada žena koja odlično kombinira komercijalnu odjeću i skupe dizajnerske stvari. Uspjelo joj je nametnuti najlonke kao novi modni trend, a sve što odjene nestaje s polica. Odlično se snašla u ulozi predstavnice kraljevske obitelji, te uistinu zablistala u nekoliko odličnih kreacija. Vjerujemo kako će nam i u 2012. pripremiti nova modna iznenađenja.

Jessica Alba
Glumica koja svojim boho stilom prikuplja simpatije mnogih, tijekom 2011. je osvajala modne stručnjake i publiku svojim trudničkim modnim izdanjima. Prije rođenja druge djevojčice Haven lijepa holivudska glumica oduševila je u nekoliko hrabrih izdanja te se čak našla i na listi najbolje odjevenih trudnica u 2011. Uvijek umjerena i u trendu Jessica odlično spaja glamur i taj posebni seksepil s kojim zrači, a da pritom ne pokazuje previše.

Reese Witherspoon
Imidž slatke holivudske plavuše Reese Witherspoon njeguje već godinama, no pritom  jako dobro zna što joj pristaje. Sitna građa i lijepo tijelo dopuštaju joj da odjene sve što poželi. I dok je privatno vrlo jednostavna na crvenom će nas tepihu iznenaditi preobrazbom u glamuroznu divu.

Charlize Theron
Jedna od najljepših žena na svijetu može odjenuti što god poželi, i dok mnoge njezine kolegice koketiraju s glamuroznim i izazovnim haljinama Charlize se ne libi crvenim tepihom prošetati u izrazito jednostavnim kombinacijama koje u njezinom aranžmanu oduzimaju dah. Uvijek jednostavna, no s notom modnog prkosa oskarovka je odlično odradila 2011. te zaslužila poziciju među 10 nabolje odjevenih žena na svijetu.  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju