Tijekom 2012. godine mnogo žena je dobilo priliku promijeniti ili korigirati neku fizičku nepravilnost koja im je zadavala probleme. To se ostvarilo zahvaljujući makeoveru, a koje su to promjene bile najuspješnije doznajte u presjeku godine

Kandidatkinja koja je probila led bila je Nives Hriljac. Prazan dekolte i disproporcionalan nos ovoj su djevojci stvorili velike frustracije, no nakon makeover promjena život joj je krenuo na bolje.

Osim boje kose Nives je promijenila i životne navike. Pronašla je srodnu dušu, počela je više pažnje posvećivati svom izgledu i društveni život joj je postao puno zanimljiviji i bogatiji.
Bez obzira na vedru narav lice kakvo je prije imala Mihaele Žunić nije upućivalo da je riječ o takvoj osobi. No nakon korekcije nosa i kapaka, brušenja kože lica te nakon što je dobila novi osmijeh život Mihaele okrenuo se za 180 stupnjeva.

Mihaela je počela živjeti dinamičnije, više se posvetila se sebi i prijateljima, promijenila je posao te trenutno radi u Pragu, a putovanja su postala njezina rutina na kojoj joj zavide mnogi bližnji.
Ne tako davno smo pratili i preobrazbu mlade Dunje Kovač. Izražena grba na nosu te krivi zubi i ovoj su djevojci stvorili velike frustracije. Danas je Dunja druga osoba, a kako stvari trenutno stoje jednom je nogom već pred oltarom.

ako je njezina obitelj bila u strahu od estetskih zahvata rezultat i brzi oporavak promijenili su njihovo mišljenje. Dunja objašnjava kako je unutra ostala ista osoba no vanjština joj je dala puno samopouzdanja.