Tijekom 2012. godine mnogo žena je dobilo priliku promijeniti ili korigirati neku fizičku nepravilnost koja im je zadavala probleme. To se ostvarilo zahvaljujući makeoveru, a koje su to promjene bile najuspješnije doznajte u presjeku godine

Kandidatkinja koja je probila led bila je Nives Hriljac. Prazan dekolte i disproporcionalan nos ovoj su djevojci stvorili velike frustracije, no nakon makeover promjena život joj je krenuo na bolje.

Osim boje kose Nives je promijenila i životne navike. Pronašla je srodnu dušu, počela je više pažnje posvećivati svom izgledu i društveni život joj je postao puno zanimljiviji i bogatiji.
Bez obzira na vedru narav lice kakvo je prije imala Mihaele Žunić nije upućivalo da je riječ o takvoj osobi. No nakon korekcije nosa i kapaka, brušenja kože lica te nakon što je dobila novi osmijeh život Mihaele okrenuo se za 180 stupnjeva.

Mihaela je počela živjeti dinamičnije, više se posvetila se sebi i prijateljima, promijenila je posao te trenutno radi u Pragu, a putovanja su postala njezina rutina na kojoj joj zavide mnogi bližnji.
Ne tako davno smo pratili i preobrazbu mlade Dunje Kovač. Izražena grba na nosu te krivi zubi i ovoj su djevojci stvorili velike frustracije. Danas je Dunja druga osoba, a kako stvari trenutno stoje jednom je nogom već pred oltarom.

ako je njezina obitelj bila u strahu od estetskih zahvata rezultat i brzi oporavak promijenili su njihovo mišljenje. Dunja objašnjava kako je unutra ostala ista osoba no vanjština joj je dala puno samopouzdanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju