Konjski rep i pletenica dvije su frizure s najdugoviječnijim stažem na listi svečanih frizura. Udružene izgledaju uvijek zanimljivo jer divlji rep jedino pletenica uspijeva ukrotiti na tako elegantan i maštovit način. Jedan od primjera svečanog izdanja neodoljivog para pokazala je glumica Eva Longoria

Američki filmski institut nagradu za životno djelo dodijelio je vremešnoj 77 godina staroj glumici Jane Fonda. Gala ceremonija u Hollywoodu privukla je brojna poznata lica, a jedna od obožavateljica glumačke ikone Eva Longoria bila je zadužena za ulogu domaćice večeri.

Elegantnu bijelu haljinu Latino džepna Venera upotpunila je zalizanim raskošnim pramenovima ukroćenima u najdugovječniju i najbržu svečanu frizuru.

Jednostavna pletenica isprepletena iz korijena gumicom vezanog visokog repa zaokružila je glam izdanje te se još jednom pokazala kao jedna od frizura koja nikada ne može dosaditi.

Iako jednostavna ova frizura zahvaljujući bezbrojnim licima pletenice može biti itekako razigrana i maštovita, Eva se odlučila na poznatu obrnutu pletenicu, a u našem tutorijalu predlažemo način kako napraviti uže - pletenicu iz ležernog vezanog konjskog repa:
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju