Humanitarni projekti te uloga majke u potpunosti su okupirali Angelinu Jolie koja se u posljednje vrijeme na crvenom tepihu pojavljuje samo kao pratnja svom poznatom suprugu. Iako je prvo čega se sjetimo pri spomenu njezinog izgleda mršavost, glumica je pronašla idealnu boju koja odgovara njezinoj blijedoj puti i smeđoj kosi te ne naglašava premršavi izgled

U maniri prave zvijezde Angelina Jolie odlično nosi crveno, boju za koju je samouvjerenost ključni preduvjet, a u zagrljaju supruga Brad Pitta toga joj ne nedostaje.

Glumica je ponovila modni uspjeh s filmskog festivala u Cannesu kada je blistala u toaleti dizajnerice Jenny Packham. Crvena, duga haljina na jedno rame, ukrašena baršunastom vrpcom oko struka tada je istaknula sve njezine adute, a lijepa glumica duge raspuštene kose je izgledala poput vile iz bajke.

Odličan izgled ponovila je i u Tokiju u uskoj crvenoj haljini na bretelice te cipelama u boji pudera. Raspuštena kosa i crveni ruž na usnama bili su jedini modni dodaci koje je Angelina odabrala za tu prigodu. Njezinim punim usnama koje nose titulu napoželjnjijih u Hollywoodu crveni ruž pristaje jednostavno savršeno.

>> Jen Aniston i Angelina Jolie: Isti ukus u muškarcima, ali i torbama

>> Lice Angeline Jolie: U krupnom i bez Photoshopa!

Brad i Angelina zajedno su se pojavili na premijeri filma 'Moneyball' u kojem Brad tumači glavnu ulogu, a  u daleki Japan par je s cijelom obitelji doputovao iz Budimpešte gdje su boravili tijekom snimanja Bradovog filma 'World war Z'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju