Modni brand Jimmy Choo obilježio je 15 godina svoga rada na vrlo zanimljiv način. Osim što je predstavio kolekciju ICONS koja objedinjuje 15 modela cipela koje su obilježile ovo dugo modno razdoblje, svim ljubiteljicama mode i cipela je omogućio da kroz knjigu fotografija uživaju ugaleriji najljepših Jimmy Choo cipela koje su obilježile povijest

Dugih i plodonosnih 15 godina u modnom je svijetu doista je pohvalna brojka koju uspijevaju ostvariti sam najjači brendovi.

Upravo ova brojka veže se za ime Jimmy Choo koji je povodom obljetnice napravio specijalnu kolekciju cipela pod nazivom ICONS.

Kolekcija koja se sastoji do 15 pari elegantnih sandala, originalnih cipela i trendi gležnjača zapravo je presjek  dugogodišnjeg rada i stvaranja malezijskog dizajnera koji je cijeli svoj život proveo radeći u Londonu, a svaki model ima svoju priču i predstavlja jedno razdoblje njegovog stvaralaštva.

No ovaj brend obilježit će 15. rođendan na još jedan vrlo upečatljiv i ženama vrlo interesantan način. Naime, u prodaji se našla i knjiga fotografija pod nazivom 'JIMMY CHOO XV'. Radi se o arhivskom katalogu u kojem su izdvojeni spomenuti modeli cipela koje su na svoj način ostavile trag u modnoj povijesti.

>> Štikle od kojih će vam se zavrtjeti u glavi

>> A najseksi štikle na svijetu su...

Knjiga će na zanimljiv način uz brojne ilustracije modela cipela i skica prema kojima su nastale ljubiteljicama mode približiti petnaestogodišnje stvaralaštvo te omogućiti i onima koji si ne mogu priuštiti par skupih i elegantnih cipela da uživaju barem u fotografijama koje su ovjekovječili najpoznatiji svjetskih modni fotografi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju