Poznate ljepotice jako dobro znaju kada se odluče pozirati za najpoznatiji časopis na fotografijama se neće vidjeti niti jedna nepravilnost na licu u tijelu. No kada produkcijski timovi pretjeraju i potpuno izbrišu identitet modela to je onda potpuno druga priča. To se dogodilo lijepoj Kate Winslet koja je za naslovnicu američkog izdanja Voguea ostala bez ijedne prirodne crte lica

Osim što su joj promijenili oblik lica 44 godine staroj Kate Winslet na naslovnici časopisa Vogue potpuno su 'ispolirali' ten, sakrili svaki madež i boru. Njene prekrasne svijetle oči postale su neprirodno modre te je nakon finalne obrade naslovne fotografije izgledala poput plastične lutke.

>> Ovakav Photoshop kiks ne bi oprostila nijedna ljepotica

No ovo nije prvi slučaj u kojem je poznatim ljepoticama potpuno izmijenjen izgled, a 2003. godine to je doživjela i kate poziravši za naslovnicu časopisa GQ u kojoj su joj za četvrtinu suzili struk i noge na što je i sama reagirala.

>> Photoshop iščašio rame poznate ljepotice

'Retuširanje je doista bilo pretjerano. Ja ne izgledam tako i što je najvažnije, ne želim izgledati tako', prije 10 godina je izjavila glumica Kate Winslet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju