Iako je zakoračila u četrdesete Naomi Campbell se još uvijek uspješno njeguje manekensku figuru na kojoj joj mogu zavidjeti mnogo mlađe kolegice. Crna pantera je zablistala u mini haljini prepoznatljivog Dolce & Gabbana zvjezdanog printa

Dolce & Gabbana haljine prepoznatljivog dezena ukrašenog zvijezdama iz kolekcije za 2011. godinu očarale su svijet.  Brojne zvijezde odabrale su baš ovaj brand kako bi zablistale na crvenom tepihu.

To je učinila i Naomi Campbell koja je svoju savršenu figuru i duge i vitke noge naglasila crnom svjetlucavom haljinicom na bijele zvijezde u kojoj se pojavila u Milanu, na otvorenju trgovine Pirelli.

Iako cijena popularne toalete prelazi vrtoglavih 7 tisuća kuna zanimljivi zvjezdani print su prihvatili i jeftiniji brandovi i sada si ga mogu priuštiti i oni plićeg džepa.

>> Minice rezervirane za najljepše holivudske noge

>> Naomi u haljini koja rasplamsava maštu

Želite li i vi izgledati poput zvijezde zavrite u trgovine i pronađite svoju zvjezdanu haljinu. No ako ne volite kontrast i želite ipak izbjeći ovakav upečatljivi detalj, naša preporuka je da zadržite barem svjetlucavi stajling koji će ove jeseni biti pravi hit.