Naomi Campbell daleko je od umirovljenja, ali njezini manekenski poslovi uglavnom uključuju samo pripadnike modne A liste poput Versacea ili Louisa Vuittona. Ali na tjednu mode u Milanu nastupila je za nerazvikanog njemačkog dizajnera Philippa Pleina pokazujući svoje tijelo u vrlo ‘teksaškom’ izdanju

Na tjednu mode u Milanu jedan od predstavljenih dizajnera bio je Philipp Plein čija su dizajnerska ostvarenja više poznata onima dobro opućenima u modu, nego ljubiteljima najkomercijalnijih modnih kuća.

Iako je Naomi Campbell svoj manekenski angažman uglavnom rezervirala za ‘najjače igrače’, kaubojske modele mladog njemačkog dizajnera ukrašene kožem, zakovicama i traperom, Crna pantera je prihvatila nositi pistom koja podsjeća na teksašku pustinju.

>> Kapa do poda!: Naomi u istoj haljini bombastična kao i prije 21 godinu

Jedan od razloga sigurno je i njihovo prijateljstvo koja datira od 2009. godine kao i njegova odluka da prošlogodišnju kolekciju nose isključivo modeli afroameričkog podrijetla.

Grubi traper kao i kožnati remen s glomaznom kopčom nisu umanjili ženstvenost trbuha koja je manekenka po prvi puta ogolila bez ‘pomoći’ glamuroznih toaleta iI luksuznih kupaćih kostima.

I ovako prezentirano prelijepo tijelo poznate manekenke preuzelo je dominaciju napistu kojom se vladale upola mlađe manekenke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju