Ime Robyn Lawley u svijetu modela naglašenih oblina ima jednaki status kao primjerice njezina sunarodnjakinja Miranda Kerr u svijetu mršavica. Reputaciju među XL modelima stekla je brojnim naslovnicama za izdanje Voguea i magazina Elle. Dokaz kako punašno žensko tijelo može biti itekako privlačno pokazala je sada linijom vlastitih kupaćih kostima

Atraktivna 24 godine stara ljepotica Robyn Lawley nosi konfekcijski broj 42, a svojom je figurom oduševila svijet nebrojeno puta i što je važnije brojnim vlasnicama punašne figure dala  poticaj da u svojoj ljepoti uživaju i istu otkriju svijetu.

>>Bez cenzure: Kilogrami i šlaufovi u službi donjeg rublja

Sada se okušala u dizajniranju kupaćih kostima u konfekcijskim veličinama od 36 do 46. 'Na ideju o vlastitoj liniji potaknula me nužda jer ni jedan kupaći kostim na tržištu ne može dovoljno poduprijeti moju stražnjicu, trbuh učiniti laskavim a bedra ženstvenim' istaknula je Robyn.

>>Moda za najkrupnije: 3XL bikini razljutio debeljuce

Upravo liniju s takvim zadovoljavajućim segmenatima kojima sve punije žene teže oformila je dizajnom i krojem.

Dokaz kako punašno žensko tijelo može biti itekako privlačno Robyn Lawley pokazala je linijom vlastitih kupaćih kostima u veličini 46

Vlasnice punijih figura prilikom odabira kupaćeg kostima s obzirom na građu tijela trebaju se pridržavati nekoliko osnovnih pravila: 

Jači kukovi i bedra
Izbjegavajte visoko rezane kupaće kostime jer ona ističu upravo područja koja treba prikriti. Horizontalne linije isto tako nisu poželjne jer one vizualno šire.

Prilikom odabira modela kupaćeg kostima tražite one koji imaju visoki struk gaćica i gornji dio koji izgleda poput sportskog topa.

Naglašen trbuh
Svijetle i sjajne tkanine te one s naborima svakako trebate izbjegavati kao i opet horizontalne linije koje vizualno šire.

Printevi poput sitnih cvjetića u tamnijim tonovima idealni su stvaranje vizualne iluzije u kojoj će vaše tijelo izgledati vitkije. Uvijek birajte okomite linije uzorka.

Velike grudi
Kupaći kostim s gornjim dijelom na vezanje, nisko rezani dekolte koji vizualno povećava grudi i tanke naramenice koje se zbog težine urezuju u ramena svakako trebate izbjegavati.

Četvrtasti kroj gornjeg dijela kostima debljih naramenica kao stvoren je za vlasnice velikih grudi jer uz njega grudi izgledaju čvrste. Osobito morate pripaziti i na stražnji kroj kostima koji mora biti zatvoren do lopatica jer na taj način pruža potporu.

Nedefinirani struk
U slučaju da je vaš struk nije naglašen trebate izbjegavati horizontalne linije te četvrtasti kroj gornjeg dijela kupaćeg kostima.

Birajte kostime s V izrezom koji će naglasiti dekolte te svijetle gaćice koje će naglasiti donji dio tijela.

Krupna građa tijela
Ukoliko su vaše obline izražene u jednakom omjeru izbjegavajte jednobojne kupaće kostime u svijetlijim tonovima te naglašene uzorke.

Za vas su kao stvoreni retro dvodijelni kupaći kostimi visokih gaćica i zatvorenijeg grudnjaka u tamnijem tonu, u stilu pin-up djevojaka. Možete si priuštiti i jednodijelne krojeve s uzorkom pri čemu birajte gušći dezen u predjelu grudi i bokova, a svijetliji u predjelu struka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju